WIE ZIJN WE

Trucking is een ATS en ETS2 vrachtvervoer bedrijf als geen ander. Wij zijn een gemeenschap die de manier veranderd hoe virtueel vrachtvervoer vandaag is. Wij huren chauffeurs in van de hele wereld die toegewijd zijn om uren te steken is ons bedrijf. Onze missie was om een plek te creëren waar chauffeurs op ATS en ETS2 samen konden komen om een vriendelijke gemeenschap van alle culturen te creëren. Onze chauffeurs komen altijd als eerst om daar zeker van te zijn moeten wij zorgen dat wij verantwoordelijkheid, respect, vertrouwen en initiatief tonen naar alle leden. Leer meer over ons hier beneden.

 

ONZE DRIVERSHUB

De Drivers Hub is het hart van Viva's activiteiten. Dit op maat gemaakte systeem houdt de logbestanden van chauffeurs en bedrijfsgegevens bij dit word gebruikt om chauffeurs binnen de VTC te rangschikken. Sociale functies zoals Forum, Divisies, Chauffeurs in de schijnwerpers en nog veel meer hulp brengen onze chauffeurs bij elkaar. Live statistieken geven de taakgeschiedenis en rijprestaties weer voor onze Chauffeurs-accounts. Dit alles wordt geïntroduceerd in onze online trainingsinterface waardoor onze nieuwe chauffeurs sneller op de hoogte zijn van onze bedrijfsinformatie. Onze Drivers Hub kost duizenden dollars om te maken en wordt voortdurend bijgewerkt om onze stuurprogramma's nieuwe functies te bieden.

Registered drivers since 2016

Total awards received 

  7,000+

  41+ Awards

Recognized by

knight-transportation.png

DIVISIES

ONZE chauffeurs komen eerst

Viva tracking focust zich meer op chauffeurs dan op andere dingen Onze prijs winnend personeel wijden hun tijd om te zorgen dat jouw ervaring er een wordt die te onthouden is. Zonder onze chauffeurs is er geen Viva trucking

De Speciale Divisies van Viva Trucking zijn een unieke functie die alleen bij Viva beschikbaar is en Chauffeurs zich kunnen aansluiten bij een Divisie zoals Open Trailers, Koeltransport, Gevaarlijke Stoffen, Biomassa en Zware Vrachten kunnen voegen om meer inkomsten te genereren met behulp van divisiebonussen, en daarnaast wat realisme toevoegen aan je gameplay-ervaring. Dit is een zeer populaire en geliefde functie in de Viva-gemeenschap. Lees meer over alle Divisies die Viva te bieden heeft op onze Divisie-pagina.