WIE ZIJN Wij

Viva Trucking Nederland is een ATS en ETS2 vrachtvervoer bedrijf als geen ander. Wij zijn een gemeenschap die de standaard voor virtueel vrachtvervoer zet. Wij huren chauffeurs in van over de hele wereld. Onze missie is om een plek te creëren waar chauffeurs op ATS en ETS2 samen kunnen komen om een vriendelijke gemeenschap van alle culturen te creëren. Onze chauffeurs komen altijd voorop en om daar zeker van te zijn, zorgen wij date we verantwoordelijkheid, respect, vertrouwen en initiatief tonen naar alle leden. Kom meer te weten via de onderstaande knop.

 

ONZE DRIVERSHUB

De DriversHub is het hart van Viva's activiteiten. Dit op maat gemaakte systeem houdt de logbestanden van chauffeurs en bedrijfsgegevens bij. Zo worden de prestaties van onze leden bijgehouden. Sociale functies zoals Forum, Divisies, Spotlights en nog veel meer brengen onze chauffeurs bij elkaar. Live statistieken geven de taakgeschiedenis en rijprestaties van onze chauffeurs weer. Dit alles wordt geïntroduceerd in onze online trainingsinterface waardoor onze nieuwe chauffeurs sneller op de hoogte zijn van onze bedrijfsinformatie. Onze DriversHub is een prijzig project en wordt voortdurend bijgewerkt om onze chauffeurs nieuwe functies te bieden.

Geregistreerde chauffeurs sinds 2018

Aantal ontvangen prijzen

Erkend door

  800+

  41+ Prijzen

knight-transportation.png

ONZE chauffeurs komen voorop

Viva Nederland focust zich meer op haar chauffeurs dan op andere dingen. Onze personeelsleden wijden hun tijd om te zorgen dat jouw ervaring onvergetelijk wordt. Zonder onze chauffeurs is er geen Viva Trucking Nederland.

De Speciale Divisies van Viva Trucking zijn een unieke functionaliteit die alleen bij Viva beschikbaar is. Chauffeurs kunnen zich aansluiten bij een Divisie zoals Biomassa, Intermodaal Transport, Gevaarlijke Stoffen, Open Trailers, Koeltransport of Zware Vrachten om meer inkomsten te genereren met behulp van divisiebonussen, en daarnaast realisme toevoegen aan de gameplay. Dit is een zeer populaire en geliefde functie in de Viva-gemeenschap. Lees meer over alle divisies  op onze Divisie-pagina.